Beter worden!

Op het moment dat je te horen krijgt dat je borstkanker hebt is er nog maar 1 doel in je leven en dat is beter worden! Alleen op dat moment stort je leven in en verdwijnt de grond onder je voeten. Je raakt de regie kwijt en de medici bepalen je agenda. Een voor mij onbekende situatie, maar ik had geen keuze en gaf mij hieraan over. Mijn resultaatgerichtheid bleef overeind en zo wilde ik blijven werken en sporten. Op die manier knipte ik het beter worden voor mijzelf in kleinere stappen en hield ik (een deel van ) mijn vertrouwde regie.

Kleine stappen

Tijdens de training hebben we het samen over onze persoonlijke doelen. Niet iedereen is blij met de situatie waarin ze na het behandelproces terecht zijn gekomen. Je lichaam en leven zijn veranderd en dat kan tot beperkingen leiden. Ook hier geldt de kunst van het doel wat je wilt bereiken opknippen in kleinere stappen. Zo maak je jouw doel beter bereikbaar en daar proberen we elkaar bij te helpen.

Mijn kleine stap

Om mijn doel van april volgend jaar te halen moet ik de weg er naartoe in kleine stappen opknippen. Afgelopen week heb ik een mijlpaal bereikt. Samen met RCVRY trainster Alida heb ik meegedaan met de parcoursverkenning voor de Zevenheuvelennacht georganiseerd door Run2Day. Het was een zonnige zondagochtend en we hebben heerlijk een vol uur gelopen en ruim 7 kilometer afgelegd. Onderweg hebben we samen een bikkelmoment gehad op de klim van de Louiseweg. Zwijgend legden we deze samen af en bovenaan bleek dat we elkaar onbewust naar boven geholpen hadden. Super tof om te ervaren en zo RCVRY RUN. Het uiteindelijke resultaat gaf me een boost en bovenal vertrouwen. Op naar de volgende kleine stap samen!