Even voorstellen

Ik ben Tanja en op 3 november 2017 kreeg ik de diagnose borstkanker. Een vriend van mij vertelde me dat Miranda Boonstra een groep vrouwen met borstkanker sportief ondersteunde. Mijn operatie achter de rug en de eerste chemo nog net voor de kerst gehad keek ik uit naar mijn ontmoeting met haar in het nieuwe jaar. Een schot in de roos en ik sloot me direct aan bij haar loopgroep. Mijn beste keuze ooit in het slopende behandeltraject om weer beter te worden!

RCVRY RUN

Tot op de dag van vandaag loop ik bij voorkeur twee keer per week bij Recovery RUN. Tijdens mijn behandeltraject heeft het mij zo fit mogelijk gehouden met Miranda’s credo “we kijken niet naar wat je niet kunt, maar we doen wat je vandaag wel kunt”. En dat geldt voor iedereen die meedoet, iedere training opnieuw. En natuurlijk dagen we elkaar uit om soms een stapje verder te gaan als dat kan.

Road2Rotterdam

Tijdens een RCVRY POWER training waren we gezellig aan het babbelen, want ook dat doen we, over uitdagingen. Toen onze trainster Alida bedacht om mij uit te dagen om de kwartmarathon van Rotterdam te lopen. Een afstand van jawel 10,55 kilometer en dan te bedenken dat 7 kilometer en 60 minuten toch echt mijn max ooit zijn geweest. Mijn tegenbod was oké maar alleen als we het samen doen. Je snapt het al de Road2Rotterdam was een feit en de voorbereidingen konden van start.

Samen is leuker

Het fijne bij RCVRY RUN is samen beleven en delen. We snappen en stimuleren elkaar. Dus het idee in de groep gegooid. Zo tof dat naast Alida ook mijn loopmaatje Trudy te porren was. Onze eerste testrun was zondag 8 oktober, Lovelife Run Arnhem zo’n 6 kilometer voor het goede doel. Wat een feest om samen te doen. En het leverde ook nog eens drie extra teamleden op: Brigit, Annie en haar man Gerard.

Molenhoeks Makkie

Vandaag gingen we met zijn drieën, Brigit, Trudy en ik, voor het de 5 kilometer bij Molenhoeks Makkie. Een vertekenende titel want de venijnige klimmetjes in het parcours zijn ze volgens mij even vergeten. We hebben genoten van de gezellige sfeer, het frisse droge weer en de zelfgebakken taart en pompoensoep bij Miranda. Zo zijn we van start gegaan met onze Road2Rotterdam. Dus op naar 14 april 2024!