Kanker ‘te lijf’ met SAMEN BEWEGEN

Bewegen, aan je conditie (blijven) werken, zal niet het eerste zijn waaraan je denkt als je te horen krijgt dat je kanker hebt. Toch is dat juist dan extra belangrijk, om het gehele traject dat volgt, beter te doorlopen.

In het weekend van 1 en 2 juni organiseert stichting Recovery RUN het jaarlijks terugkerend event Kanker te lijf met SAMEN BEWEGEN op meerdere locaties in Nederland. Doel is om het belang van bewegen voor mensen met kanker onder de aandacht te brengen.

Zo fit mogelijk blijven, staat dat weekend voorop, niet de snelheid of prestatie. Wandelen, powerwalken, joggen, hardlopen of een combinatie, alles is goed zolang het prettig voelt. Er zijn geen startnummers, klassement, fondsenwerving of tijdregistratie: ‘gezamenlijk in beweging’ is de winst! Doe ook mee, alleen of samen met familie, je arts, de verpleegkundigen of namens iemand die niet meer mee kan doen. Bij de finish word je ontvangen met applaus en ontvang je een herinnering. En de finishlijn ligt waar jij die trekt. Na afloop is er gelegenheid om nog na te praten met elkaar. Je supporters zijn daarbij ook van harte welkom! En we nodigen ook instanties actief op het gebied van diagnose, behandeling en nazorg uit om bij ons event aanwezig te zijn.

Heb je geen of weinig ervaring met bewegen, kijk dan of er ook bij jou in de buurt een ‘trainingsprogramma’ wordt aangeboden door een van de bij de stichting aangesloten Recovery RUN trainers, speciaal opgeleid om mensen met kanker verantwoord te laten bewegen. Dit is op veel plaatsen in het land al het geval en stichting Recovery RUN werkt er hard aan om een landelijke dekking aan trainers te krijgen.

Deelname aan een Recovery Loop in het weekend van 1 en 2 juni is gratis.

We hopen je te zien op 1 of 2 juni.

Inschrijving graag via inschrijven.nl

Locaties

  • 1 juni 2024 10:00 Bunschoten, in samenwerking met Quo Vadis, De Kronkels 12, 3752 LM Bunschoten. De loop wordt verzorgd door onze trainer Anton Schoonderbeek.
  • 1 juni 2024 12:00 Epe, in samenwerking met AV Cialfo, Wachtelenbergweg 15, 8162 XC Epe. De loop wordt verzorgd door onze trainster Karin Hoppener.
  • 2 juni 2024 Beek, in samenwerking met AV Caesar. De loop wordt verzorgd door onze trainster Els Rovers.
  • 2 juni 2024 13:00 Dordrecht, in samenwerking met Fortius, Halmaheiraplein 36, 3313 GH Dordrecht. De loop wordt verzorgd door onze trainster Gerda Pankras.
  • 2 juni 2024 11:00 Nijmegen, in samenwerking met stichting ZevenvoorLeven, Zevenheuvelenweg 47, Berg en Dal. De loop wordt verzorgd door onze trainsters Miranda Boonstra en Alida Leeuw.
  • 2 juni 2024 9:00 Zoetermeer in samenwerking met de “Ronde van de Driemanspolder”. De loop wordt verzorgd door Nikki Borgman.