Petra Joziasse

Korte introductie

Ik help je graag om fysiek en mentaal in beweging te komen, zodat je ontspanning en plezier gaat ervaren. Dat doe ik als Mindful wandel- en hardloop instructeur en als life- en loopbaancoach vanuit mijn bedrijf MijnWerkgeluk.

We zetten (hard)lopen in als middel om je weer beter te voelen, te ontspannen en meer energie te hebben. Het (hard)lopen is niet het doel op zich maar een hulpmiddel om binnen je eigen grenzen te bewegen en een stuk vrijheid te ervaren.

Een vriendin van mij kreeg begin 2020 de diagnose borstkanker. Door haar proces van dichtbij mee te maken ben ik zelf in beweging gekomen om meer te weten en te begrijpen over borstkanker en de verschillende behandelingen en bijwerkingen.

Bij Miranda de initiatiefneemster van ReCoVeRy Run heb ik de RCVRY RUN cursus gevolgd. Sinds de afronding van de cursus geef ik één keer per week (hard) looptraining in de buitenlucht aan borstkanker patiënten. Zie het als een duwtje of steun in je rug om in beweging te komen en naar buiten te gaan.

Ik help je graag om in een ontspannen setting op je eigen niveau weer te gaan bewegen en jouw energieniveau te verhogen. Ik hoop je snel te zien in het Mastbos van Breda.